Öppet hus - Välkommen!

Information mot bakgrund av det nya Coronavirusets framfart


Vi på Andante förskolor i Solna följer de råd och riktlinjer som Solna stad kontinuerligt utarbetar, baserat information från Folkhälsomyndigheten, för de kommunala förskolorna.


Du som förälder till barn på Andante förskolor får information direkt av din förskola om vad som gäller. Kom ihåg att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom och förbli hemma två dagar efter tillfrisknande.


För att minska risken för spridning ska så få vuxna som möjligt vistas i förskolans lokaler och därför är ÖPPET HUS inställt på obestämd tid.


För mer information om hur Solna stad hanterar allt detta, läs på Solna stads hemsida här.


Kommande tillfällen

Välkommen på öppet hus!

Vi vill ge dig som är intresserad av att låta ditt barn börja hos oss möjligheten att komma på besök. 

 

Vid två tillfällen per förskola erbjuder vi er att vara med en timme under vår dag och uppleva lite hur det skulle vara för just ditt barn att spendera sin dag hos oss.

 

Det handlar inte bara om att pedagoisk inriktning och verksamhetsmål tilltalar er när ni ska välja en förskola till ert barn. Lika viktigt är det att ni -  och inte minst ert barn -  trivs med pedagogerna, lokalerna och stämningen på förskolan också. 

 

Kom förbi och hälsa på! Välkommen att anmäla ditt intresse till något av tillfällena i januari och februari. Anmälan görs via mail till respektive förskola. Se vilka tider som gäller här intill. 

 

Välkommen!

Andante Förskolor | Pras AB | Västra vägen 11A, 169 61 Solna

info@andanteforskolor.se  |   www.andanteforskolor.se